• Inge

  Inge

  • 1 year ago
  Dit is een droom-vakantiehuis!
  Alles wat je nodig hebt om een zalige vakantie te beleven. 2 keer tijdens een zware hittegolf in Haus Wanderlust verbleven, 2 keer tijdens de warmste momenten van de dag in het koel gebleven huis kunnen 'schuilen', 2 keer nog extra kunnen afkoelen door de vele sanitaire ruimtes die er aanwezig zijn in het huis (telkens in een dagelijkse regelmaat welteverstaan, niet dat dit slechts 1 maal per vakantie was, haha).
  Het grote terras met tafels, stoelen en 2 grote parasols is een zaligheid. Petanquen hebben we spijtig genoeg niet gedaan op de petanquebaan (door de hitte), maar er is zoveel meer te doen in het huis en in de omgeving, vervelen zal je niet. En wil je toch enkel wat rondhangen: net voor de deur past er perfect een hangmat tussen de omhaining en de boom(struik)!
  Merci voor alles, Peter en Gerda!
  Tot volgend jaar

 • Joris

  Joris

  • 1 year ago
  2 zomers op rij zijn we met een groepje vrienden hier op vakantie gekomen en genoten van de prachtige omgeving, goed verzorgd ruim huis (met alles erop en eraan in de uitgebreide keuken) en veel plezier beleefd met de spellen in huis (nostalgische sjoelbak, airhockey, ...). Ook de communicatie met Peter en Gerda verliep altijd vlot. Ik kom hier zeker met vrienden terug naartoe en vertel het graag rond als tip aan anderen!

 • Henny

  Henny

  • 3 years ago
  Haus Wanderlust heeft ons héél erg bekoord ! Netjes en een aangename en rustige ligging op een steile helling !
  We konden van daaruit prachtige wandelingen maken en ‘s avonds gebruik maken van het uitgebreide keukengerei voor heerlijke gerechten.
  De eetkamer en salon omringd door een prachtig panorama van de groene omgeving !
  We komen zeker nog eens terug !

Check out some reactions from our guestbook here!

Leave a comment